NYT ILMAINEN TOIMITUS! JOULULAHJOILLA MAKSUTON VAIHTO JA PALAUTUS 7.1.2022 SAAKKA!

Ompelijat


Heidi Parkkinen, omistaja ja perustaja

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

Omistajana ja pääsuunnittelijana Pinkkiheidissä toimii Heidi Parkkinen. Hänellä on usean vuoden kokemus erilaisten vaatteiden suunnittelusta, kaavoituksesta ja ompelusta. Koulutukseltaan Heidi on vaatturi ja pukuompelija.

Syksyllä 2015 hän valmistui Stadin aikuisopistosta ompelijamestariksi, harrastuspukineet valinnaisena tutkintona. Lisäksi hän on opiskellut pukeutumisneuvontaa ja liiketaloutta sekä toiminut sijaisopettajana ammattikoulussa vaatetusalalla. Omaksi vahvuudeksi ompelun lisäksi hän yksilöi asiakaspalvelun.

Heidi vastaa Pinkkiheidillä myös suunnittelupalavereista, joissa hän ideoi asujen valmistuksesta ja koristeluista asiakkaiden kanssa. Kimallusta ei Heidin sanoin voi koskaan olla liikaa! Osoitus vahvasta ammattitaidosta on myös se, kun Heidi voitti kultaa pukuompelussa Taitajakisoissa vuonna 2010. Samana syksynä hän perusti Pinkkiheidin.

Vuonna 2013 vapaa-aikaan astui saliharrastus ja sen myötä syntyi idea omasta treenivaatemallistosta. Oikein istuvat ja hyvältä näyttävät treenivaatteet ovat osa onnistunutta treeniä. Ne luovat asennetta ja tarvittavaa boostia.

Anni Sinkkonen, ompelija ja suunnittelija

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152

Anni Sinkkosen ompelu-ura sai alkunsa yläasteen käsityötunneilla ja sittemmin hän on kouluttautunut vaatetusompelijaksi ja verhoilijaksi. Tie Pinkkiheidille johti keväällä 2013 työssäoppimisjakson kautta.

Annin käsien kautta on valmistunut useita satoja pukuja eri lajeihin. Printtipukuja hän on suunnitellut ja piirtänyt mm. luisteluun ja voimisteluun. Hän on erikoistunut kisa-asujen ja erilaisten pukujen koristelutekniikoihin. Esimerkiksi aplikointi, liukuvärjäys ja helmikoristelut ovat Annin vahvuuksia. Kiinnostus muodin eri aikakausiin luo jatkuvasti uusia ideoita ja kehittää eteenpäin entistä paremmaksi.

Annilla on myös vahvaa osaamista jämäkämpien ja vahvempien materiaalien työstämisestä. Tätä taitoa hän ylläpitää vapaa-ajalla verhoilun parissa. Ompelu jatkuu työn ulkopuolella myös cosplay-harrastuksen parissa, missä voi rohkeasti kokeilla ja toteuttaa ideoitaan.

 

Paula Virtanen, ompelija

Paula Virtanen on ommellut Pinkkiheidille alihankintana lokakuusta 2018 lähtien. Hän valmistui Turun ammattikorkeakoulusta muotoilun koulutusohjelmasta vuonna 2009.

Lisäksi hän on opiskellut vaatetus- ja tekstiiliartesaaniksi. Opintoihin hän sisällytti harjoittelujaksot Ranskassa, Italiassa ja Islannissa.

Paula perusti toiminimen ompelimo CHARLie vuonna 2008 vielä opiskellessaan. Silloin hän teki jo luistelu- ja voimistelupukuja. Paulan innostus luistelupukujen ompeluun lähti omasta muodostelmaluisteluharrastuksesta.

 

 

 

Lisäksi Pinkkiheidin ammattitaitoiseen joukkoon kuuluu ihanat alihankkijat Kia ja Jenni.

 

Pinkkiheidin ompelimo Pinkki paja sijaitsee osoitteessa Konttisentie 8, 40800 Vaajakoski.