ILMAINEN TOIMITUS SEKÄ VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 14 VRK. AJAN!

Voimistelu

Valmistamme käsityönä korkealaatuiset ja yksilölliset voimistelupuvut yhteistyössä esiintyjien ja valmentajien kanssa

Pinkkiheidi voimistelu kisa-asu

Voimistelussa korostuvat oikean materiaalivalinnan ja teeman mukaisen ilmeen lisäksi tyylikkäiden yksityiskohtien vaikutus. Olemmekin tunnettuja huolellisesti toteutetuista ja laadukkaista puvuistamme, joissa jokainen yksityiskohta on tarkasti paikoillaan! Yhdistelemme rohkeasti erilaisia koristelutekniikoita ja materiaaleja, jolloin saamme kerta toisensa jälkeen luotua upean ja uniikin kisapuvun, jossa urheilijan kelpaa liikkua. Toteutamme tyylikkäät puvut kilpavoimisteluun ja muihin voimisteluesityksiin. Teemme myös liukuvärjäyksiä ja printtipukuja.

Kisapukujen suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa

Erotu kilpailijoistasi yksilöllisellä ja mieleenpainuvalla voimistelupuvulla. Kun puku on juuri toiveidesi mukainen, sujuu voimisteluesitys näyttävästi alusta loppuun! Pinkkiheidillä yhdistellään rohkeasti erilaisia tyylejä, jolloin jokainen kisaaja sekä joukkue saa täysin uniikin kisapuvun. Yksi suosituimmista koristelutekniikoista on printit. Printtitekniikan avulla luodaan erittäin upeat ja yksilölliset kisapuvut. Tutustu printteihin tästä.

Pinkkiheidi voimistelu kisa-asu

Valtava valikoima kankaita, strasseja ja koristeita

Ompelimossamme on aina laaja, monipuolinen valikoima laadukkaita ja kauniita kankaita. Kauttamme saat myös tilattua erivärisiä lycrakankaita, ihokkaita ja sifonkeja – upeita koristeita unohtamatta! Uutta voimistelupuvuissa ovat nyt myös liukuvärjätyt puvut ja printtipuvut. Näissä kuviot suunnitellaan yhdessä valmentajan kanssa, jonka jälkeen suunnittelija piirtää kuviot. Esiintymisasujen lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveittesi mukaan.

Voimistelupuvun suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana

Asujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja kankaiden valinnalla. Tämän jälkeen jokainen sovittaa sovituspukujamme – näin määritämme oikean koon. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä etänä verkon yli, ompelimossamme Jyväskylässä tai muualla esim. voimistelusalilla kotikaupungissanne. Kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

Muista seurata meitä myös Instagramissa @pinkkiheidi, julkaisemme siellä kuvia töistämme. 

Heräsikö jotain kysyttävää tai varataanko aika voimistelupuvun suunnitteluun?

Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

Pinkkiheidi voimistelu kisa-asu