Voimistelu

Valmistamme käsityönä korkealaatuiset ja yksilölliset voimistelupuvut yhteistyössä esiintyjien ja valmentajien kanssa

Voimistelussa korostuvat oikean materiaalivalinnan ja teeman mukaisen ilmeen lisäksi tyylikkäiden yksityiskohtien vaikutus. Olemmekin tunnettuja huolellisesti toteutetuista ja laadukkaista puvuistamme, joissa jokainen yksityiskohta on tarkasti paikoillaan! Yhdistelemme rohkeasti erilaisia koristelutekniikoita ja materiaaleja, jolloin saamme kerta toisensa jälkeen luotua upean ja uniikin kisapuvun, jossa urheilijan kelpaa liikkua. Toteutamme tyylikkäät puvut kilpavoimisteluun ja muihin voimisteluesityksiin. Teemme myös liukuvärjäyksiä ja printtipukuja.

Suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

Erotu kilpailijoistasi yksilöllisellä ja mieleenpainuvalla voimistelupuvulla. Kun puku on juuri toiveidesi mukainen, sujuu voimisteluesitys näyttävästi alusta loppuun! Pinkkiheidillä yhdistellään rohkeasti erilaisia tyylejä, jolloin jokainen kisaaja sekä joukkue saa täysin uniikin kisapuvun. Yksi suosituimmista koristelutekniikoista on printit. Printtitekniikan avulla luodaan erittäin upeat ja yksilölliset kisapuvut. Tutustu printteihin tästä.

Valtava valikoima kankaita ja koristeita

Ompelimossamme on aina laaja, monipuolinen valikoima laadukkaita ja kauniita kankaita. Kauttamme saat myös tilattua erivärisiä lycrakankaita, ihokkaita ja sifonkeja – upeita koristeita unohtamatta! Uutta voimistelupuvuissa ovat nyt myös liukuvärjätyt puvut ja printtipuvut. Näissä kuviot suunnitellaan yhdessä valmentajan kanssa, jonka jälkeen suunnittelija piirtää kuviot. Esiintymisasujen lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveittesi mukaan.

Vain mielikuvitus on rajana!

Asujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja kankaiden valinnalla. Tämän jälkeen jokainen sovittaa sovituspukujamme – näin määritämme oikean koon. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä ompelimossamme Jyväskylässä tai muualla esim. voimistelusalilla. Kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

VARAA AIKA KISAPUVUN SUUNNITTELUUN TÄSTÄ

Muista seurata meitä myös Instagramissa @pinkkiheidi, julkaisemme siellä kuvia töistämme. 

HUOM! Pinkkiheidiltä myös laadukkaat treenivaatteet voimisteluun. Tutustu valikoimaan tästä. Valikoimasta löytyy niin ala- kuin yläosia. 

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152