Kisapuvut taitouintiin

Pinkkiheidi toteuttaa näyttävät puvut taitouintiin rautaisella ammattitaidolla. Meiltä löytyy laaja tuntemus veteen sopivista materiaaleista, emmekä tingi yksityiskohdista. Jokaiselle kisaajalle yksilöllisesti tehty kisapuku viimeistelee näyttävän esityksen. Pukuihin on mahdollista saada pieniäkin yksityiskohtia, kuten esimerkiksi hiuskoristeita. 

Suunnittelemme ja valmistamme näyttäviä asuja niin soolo- ja duouimareille kuin joukkueille

Asujen tekeminen aloitetaan kankaiden valinnalla, mallin ja kuvion suunnittelulla sekä mittojen ottamisella. Tämän jälkeen jokainen sovittaa sovituspukujamme –näin määritämme oikean koon. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä Pinkkiheidin ompelimolla Jyväskylässä tai ympäri Suomen teille mieluisassa paikassa, esim. uimahallilla. Myös etäsovitus on mahdollista nettiyhteyden välityksellä. Sovituksen jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelun lähtökohtana käytämme ohjelmamusiikkia ja teemaa. Lopuksi asu vielä sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset. 

Suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

Hinta sisältää pukujen suunnittelun, ompelun, kankaat ja lisätarvikkeet (mm. kiinnitykset sekä hiuskoristeen). Lisäksi hinta sisältää mittauksen ja kokosovituksen ympäri Suomen tai etänä nettiyhteyden välityksellä, jolloin mittaus tehdään itse mukana annettujen ohjeiden mukaisesti. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Pinkkiheidi takaa toimivat ja istuvat asut soolouimareille sekä joukkueille. Yhdistelemme luovasti erilaisia koristelutekniikoita ja värejä, jolloin jokainen saa uniikin ja upean kisapuvun itselleen.

Seuraa meitä Instagramissa @pinkkiheidi, päivitämme tilillemme aktiivisesti kuvia kisapuvuista. 

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152

Hinnasto

Suunnittelun tuntityö

60 €

Perus luistelupuku

alk. 95 €

Yksinluistelijan puku

165–605 €

Muodostelmapuku

130–275 €

Perus voimistelupuku

alk. 70 €

Rytmisen voimistelun puku

165–605 €

Joukkuevoimistelun puku

130–275 €

Taitouintipuku

110–330 €

Discotanssiasu

200–880 €

Lattariasu tytölle

210–935 €

Lattariasu pojalle

130–385 €

Vikellys

150-550 €

Cheerpuvut

150-350€

Hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkemman hinta-arvion saat, kun malli on suunniteltu ja kankaat päätetty.