ILMAINEN TOIMITUS YLI 116 EURON ARVOISILLE TILAUKSILLE! MAKSUTON VAIHTO JA PALAUTUS 14 VRK. AJAN!

Kisapuvut taitouintiin

Pinkkiheidi toteuttaa näyttävät puvut taitouintiin rautaisella ammattitaidolla. Meiltä löytyy laaja tuntemus veteen sopivista materiaaleista, emmekä tingi yksityiskohdista. Jokaiselle taitouimarille yksilöllisesti tehty taitouintipuku viimeistelee näyttävän esityksen. Taitouinnin pukuihin on mahdollista saada pieniäkin yksityiskohtia, kuten esimerkiksi hiuskoristeita. 

Suunnittelemme ja valmistamme näyttäviä asuja kaikille taitouimareille, niin soolo- ja duouimareille kuin joukkueille

Taitouinnin pukujen tekeminen aloitetaan kankaiden valinnalla, mallin ja kuvion suunnittelulla sekä mittojen ottamisella. Tämän jälkeen jokainen sovittaa sovituspukujamme –näin määritämme oikean koon. Taitouinnin pukujen kokosovitukset voidaan tehdä Pinkkiheidin ompelimolla Jyväskylässä tai ympäri Suomen teille mieluisassa paikassa, esim. uimahallilla. Myös etäsovitus on mahdollista nettiyhteyden välityksellä. Sovituksen jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelun lähtökohtana käytämme ohjelmamusiikkia ja teemaa. Lopuksi asu vielä sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset. 

Taitouintipukujen suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

Hinta sisältää pukujen suunnittelun, ompelun, kankaat ja lisätarvikkeet (mm. kiinnitykset sekä hiuskoristeen). Lisäksi hinta sisältää mittauksen ja kokosovituksen ympäri Suomen tai etänä nettiyhteyden välityksellä, jolloin mittaus tehdään itse mukana annettujen ohjeiden mukaisesti. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Pinkkiheidi takaa toimivat ja istuvat asut kaikille taitouintiin, niin soolouimareille kuin joukkueille. Yhdistelemme luovasti erilaisia koristelutekniikoita ja värejä, jolloin jokainen saa uniikin ja upean kisapuvun itselleen. Yksi suosituimmista koristelutekniikoista on printit. Printtitekniikan avulla luodaan erittäin upeat ja yksilölliset kisapuvut. Tutustu printteihin tästä.

Seuraa meitä Instagramissa @pinkkiheidi, päivitämme tilillemme aktiivisesti kuvia kisapuvuista. 

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152