ILMAINEN TOIMITUS YLI 116 EURON ARVOISILLE TILAUKSILLE! MAKSUTON VAIHTO JA PALAUTUS 14 VRK. AJAN!

Printtipuvut

Printtitekniikalla luodaan näyttävät luistelupuvut, voimistelupuvut, taitouintiasut sekä muut kisapuvut

Pinkkiheidi on tunnettu kisapukujen näyttävistä koristeluista ja yksi suosituimmista koristelutekniikoista on printit. 

Printtitekniikka sopii erinomaisesti voimistelupukuihin, luistelupukuihin, cheerleadingasuihin, taitouintiasuihin sekä muihin lajeihin. Printtipukujen kuviot suunnitellaan yhdessä valmentajan kanssa, jonka jälkeen suunnittelijamme piirtää kuviot. Pukuihin on mahdollista saada pieniäkin yksityiskohtia. Printtitekniikka mahdollistaa erittäin uniikit ja näyttävät esiintymisasut ja kisapuvut. 

Kotimaista käsityötä luovuudella

Printtipukujen tekeminen aloitetaan suunnittelupalaverilla, jossa käydään läpi teemaa sekä haluttua värimaailmaa ja kuunnellaan ohjelmamusiikki. Tämän jälkeen suunnittelijamme piirtää puvusta luonnoksen, jota valmentaja pääsee kommentoimaan. Kun muutokset ovat tehty ja kuva printistä hyväksytty, tilaamme kankaan. Kokosovituksessa jokainen sovittaa sovituspukujamme – näin määritämme oikean koon. Kisapukujen kokosovitukset voidaan tehdä etänä, Pinkki Pajalla Jyväskylässä tai kotikaupungissanne esim. hallilla tai seuratiloissa. Sovituksen jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. 

Pinkkiheidi toteuttaa korkealaatuiset esiintymis- ja harjoitteluasut ympäri Suomen

Hinta sisältää pukujen suunnittelun, ompelun, kankaat ja lisätarvikkeet mm. vetoketjun. Lisäksi hinta sisältää mittojenoton ja kokosovituksen ompelimon tiloissa tai sovituspukujen lähetyksen joukkueelle, jolloin mittaus tehdään itse mukana annettujen ohjeiden mukaisesti.

Upealla printtitekniikalla voidaan toteuttaa myös treenihousuja ja -toppeja

Kaipaako joukkueesi tai kaveriporukkasi mätsääviä treenivaatteita? Printtitekniikalla luodaan myös upeat treenihousut ja -topit teidän haluamallanne kuviolla. Teemana voi olla esimerkiksi joukkueen nimi tai logo – sinä päätät, me toteutamme!

Suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

Muista seurata meitä myös Instagramissa @pinkkiheidi, julkaisemme siellä kuvia töistämme. 

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152