NYT ILMAINEN TOIMITUS! JOULULAHJOILLA MAKSUTON VAIHTO JA PALAUTUS 7.1.2022 SAAKKA!

Pink Friday 26.11.

Emme osallistu tänä vuonna Black Friday -kampanjaan massiivisten alennusten merkeissä, sillä tuotteemme ja työaikamme ovat yhtä arvokkaita vuoden jokaisena päivänä. 

Me emme Pinkkiheidillä kannusta pikamuotiin, vaan kestäviin valintoihin. Kannustamme suosimaan arvokkaita, kotimaisia valintoja. 

 Alennusmyyntien taustalla on usein mallistojen vaihtuessa hyllyyn jäävät ”vanhentuneet”, usein halvalla ja epäeettisesti tuotetut tuotteet, joissa tavoitteena on mahdollisimman nopea kulutuksen kiertonopeus.

Myyjän on siis pakko päästä eroon vanhenevista tuotteista ennen seuraavaa mallistokierrosta. Me valmistamme tuotteita, jotka kestävät aikaa ja elämää niin kulutuksen kuin designin osalta. Tuotteidemme matka on pitkä suunnittelusta asiakkaan vaatekaappiin, mutta toivomme myös asiakkailtamme pitkää käyttöaikaa tuotteillemme.

Valtavien alennusten sijaan lahjoitamme 26.11. verkkokaupan myynnistä 5 % Pelastakaa Lasten sporttikummitoimintaan.

"Liikkumisen riemua, auttamisen iloa ja onnistumisen hetkiä. Pelastakaa Lasten Sporttikummitoiminnan tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria mielekkääseen vapaa-ajan tekemiseen, liikkumiseen ja harrastamiseen yhdessä Sporttikummin kanssa." - Pelastakaa Lapset