ILMAINEN TOIMITUS SEKÄ VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 14 VRK. AJAN!

Luistelu

Valmistamme korkealaatuiset ja yksilölliset taitoluisteluasut käsityönä yhteistyössä esiintyjien ja valmentajien kanssa

Edustavat kisa- ja esiintymisasut kruunaavat muodostelma- ja yksinluistelijoiden ohjelmanumerot. Kevyet ja liehuvat kankaat yhdessä luistelun liikekielen kanssa mahdollistavat upean kokonaisuuden. Luistelupuvut viimeistellään upeilla Swarovskin strasseilla. Yhdistelemme rohkeasti erilaisia koristelutekniikoita ja materiaaleja, jolloin saamme luotua jokaiselle uniikin ja upean luistelupuvun. Meillä on käytössämme koneellinen strassien kiinnitys, jolloin strassit pysyvät varmasti kiinni puvussa.

Pinkkiheidi on tunnettu huolellisesti toteutetuista ja laadukkaista luistelupuvuista, joissa jokainen yksityiskohta on tarkasti paikoillaan!

Kisapukujen suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa

 

Valtava valikoima kankaita ja koristeita

Ompelimossamme on aina laaja, monipuolinen valikoima laadukkaita ja kauniita kankaita. Kauttamme saat myös tilattua erivärisiä lycrakankaita, ihokkaita ja sifonkeja – upeita koristeita unohtamatta! Uutta luistelupuvuissa ovat nyt myös liukuvärjätyt puvut, kokohaalaripuvut sekä printtipuvut. Esiintymisasujen lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveittesi mukaan. 

Kisapukuihin printtitekniikalla ja koristeluilla uniikkia ilmettä, vain mielikuvitus on rajana

Luistelupukujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja kankaiden valinnalla. Tämän jälkeen jokainen sovittaa sovituspukujamme – näin määritämme oikean koon. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä etänä verkon yli, ompelimossamme Jyväskylässä tai muualla esim. jäähallilla/voimistelusalilla. Kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle luistelijalle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelun lähtökohtana käytämme ohjelmamusiikkia ja teemaa. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

Suunnitellaan yhdessä toimiva luistelupuku sinulle tai joukkueellesi

 Seuraa meitä Instagramissa @pinkkiheidi, päivitämme tilillemme aktiivisesti kuvia kisapuvuista. 

HUOM! Pinkkiheidiltä myös laadukkaat treenivaatteet luisteluun. Valikoimasta löytyy niin luistelutrikoita kuin puseroita. 

Heräsikö jotain kysyttävää tai varataanko aika kisapuvun suunnitteluun? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317