Luistelu

Valmistamme korkealaatuiset ja yksilölliset taitoluisteluasut käsityönä yhteistyössä esiintyjien ja valmentajien kanssa.

Edustavat kisa- ja esiintymisasut kruunaavat muodostelma- ja yksinluistelijoiden ohjelmanumerot. Kevyet ja liehuvat kankaat yhdessä luistelun liikekielen kanssa mahdollistavat upean kokonaisuuden. Asut viimeistellään upeilla Swarovskin strasseilla. Yhdistelemme rohkeasti erilaisia koristelutekniikoita ja materiaaleja, jolloin saamme luotua jokaiselle uniikin ja upean kisapuvun. Meillä on käytössämme koneellinen strassien kiinnitys, jolloin strassit pysyvät varmasti kiinni puvussa. Pinkkiheidi on tunnettu huolellisesti toteutetuista ja laadukkaista puvuista, joissa jokainen yksityiskohta on tarkasti paikoillaan!

Valtava valikoima kankaita ja koristeita

Ompelimossamme on aina laaja, monipuolinen valikoima laadukkaita ja kauniita kankaita. Kauttamme saat myös tilattua erivärisiä lycrakankaita, ihokkaita ja sifonkeja – upeita koristeita unohtamatta! Uutta luistelupuvuissa ovat nyt myös liukuvärjätyt puvut, kokohaalaripuvut sekä printtipuvut. Esiintymisasujen lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveittesi mukaan. 

Printtitekniikalla ja koristeluilla uniikkia ilmettä, vain mielikuvitus on rajana!

Asujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja kankaiden valinnalla. Tämän jälkeen jokainen sovittaa sovituspukujamme – näin määritämme oikean koon. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä ompelimossamme Jyväskylässä tai muualla esim. jäähallilla/voimistelusalilla. Kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelun lähtökohtana käytämme ohjelmamusiikkia ja teemaa. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

Suunnitellaan yhdessä toimiva asu sinulle tai joukkueellesi! 

Suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

Seuraa meitä Instagramissa @pinkkiheidi, päivitämme tilillemme aktiivisesti kuvia kisapuvuista. 

HUOM! Pinkkiheidiltä myös laadukkaat treenivaatteet luisteluun. Tutustu valikoimaan tästä. Valikoimasta löytyy niin luistelutrikoita kuin puseroita. 

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152

Hinnasto

Suunnittelun tuntityö

60 €

Perus luistelupuku

alk. 95 €

Yksinluistelijan puku

165–605 €

Muodostelmapuku

130–275 €

Perus voimistelupuku

alk. 70 €

Rytmisen voimistelun puku

165–605 €

Joukkuevoimistelun puku

130–275 €

Taitouintipuku

110–330 €

Discotanssiasu

200–880 €

Lattariasu tytölle

210–935 €

Lattariasu pojalle

130–385 €

Vikellys

150-550 €

Cheerpuvut

150-350€

 

Hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkemman hinta-arvion saat, kun malli on suunniteltu ja kankaat päätetty.