ILMAINEN TOIMITUS YLI 116 EURON ARVOISILLE TILAUKSILLE! MAKSUTON VAIHTO JA PALAUTUS 14 VRK. AJAN!

Lattari & Rock'n'Swing

Lattariasuissa kimallusta ei koskaan voi olla liikaa. Takaamme näyttävyyden lukuisilla strasseilla ja luomoavilla yksityiskohdilla. Lisäksi irrotettavilla somisteilla, kuten vyöllä ja kukkakoristeilla saa lattari- ja Rock'n'Swing-pukuihin näyttävää vaihtelua. Yhdistämme rohkeasti erilaisia koristelutekniikoita ja materiaaleja, jolloin jokainen saa itselleen uniikin ja upean esiintymispuvun. Yksi suosituimmista koristelutekniikoista on printit. Printtitekniikan avulla luodaan erittäin upeat ja yksilölliset kisapuvut. Tutustu printteihin tästä.

Näyttävät esiintymis- ja harjoitteluasut lattariin ja Rock'n'Swingiin

Erilaiset pitsit sekä hapsut toimivat tässä aistikkaassa lattaritanssissa erinomaisesti –  myös miesten asuissa. Jämäkällä krinoliininauhalla saa hameen helmaan upeaa liikkuvuutta. Ompelemme rintaliivit kiinni mekkoon ja housuosaan teemme nepparikiinnityksen, jolloin varmistetamme sen, että lattariasu pysyy pyörityksessä mukana. 

Valtava valikoima kankaita ja säihkyviä yksityiskohtia! Lattariasuissa vain mielikuvitus on rajana 

Lattariasujen tekeminen aloitetaan kankaiden valinnalla, mallin ja kuvion suunnittelulla sekä mittojen otolla. Tämän jälkeen tanssija sovittaa sovituspukujamme, jolla määritämme oikean koon. Sovituksen jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle tanssijalle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelussa huomioidaan myös koreografia. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset tanssiasuihin.

Hinta sisältää pukujen suunnittelun, ompelun, kankaat ja lisätarvikkeet (mm. kiinnitykset). Lisäksi hinta sisältää mitat sekä kokosovituksen livenä tai etänä. Kokosovituksessa voidaan tavata Pinkkiheidin ompelimolla Jyväskylässä tai teidän kotikaupungissanne – palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Etänä tehtävässä kokosovituksessa mittaus tehdään itse antamiemme ohjeiden mukaisesti.

Muista seurata meitä myös Instagramissa @pinkkiheidi, päivitämme sinne aktiivisesti lattarikisapukuja ja kuulumisia

Lattari ja Rock'nSwing asujen suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152