Lattari & Rock'n'Swing

Lattariasuissa kimallusta ei koskaan voi olla liikaa. Takaamme näyttävyyden lukuisisilla strasseilla ja luomoavilla yksityiskohdilla. Lisäksi irrotettavilla somisteilla, kuten vyöllä ja kukkakoristeilla saa pukuun näyttävää vaihtelua. Yhdistämme rohkeasti erilaisia koristelutekniikoita ja materiaaleja, jolloin jokainen saa itselleen uniikin ja upean puvun. 

Näyttävät esiintymis- ja harjoitteluasut

Erilaiset pitsit sekä hapsut toimivat tässä aistikkaassa tanssissa erinomaisesti –  myös miesten asuissa. Jämäkällä krinoliininauhalla saa hameen helmaan upeaa liikkuvuutta. Ompelemme rintaliivit kiinni mekkoon ja housuosaan teemme nepparikiinnityksen, jolloin varmistetamme sen, että asu pysyy pyörityksessä mukana. 

Valtava valikoima kankaita ja säihkyviä yksityiskohtia! Vain mielikuvitus on rajana, ja tämä raja ei tule Pinkkiheidillä vastaan

Asujen tekeminen aloitetaan kankaiden valinnalla, mallin ja kuvion suunnittelulla sekä mittojen otolla. Tämän jälkeen tanssija sovittaa sovituspukujamme, jolla määritämme oikean koon. Sovituksen jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelussa huomioidaan myös koreografia. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

Hinta sisältää pukujen suunnittelun, ompelun, kankaat ja lisätarvikkeet (mm. kiinnitykset). Lisäksi hinta sisältää mitat sekä kokosovituksen livenä tai etänä. Sovitukset onnistuvat ympäri Suomen joko Pinkkiheidin ompelimolla Jyväskylässä, tai teidän kotikaupungissanne. Etänä tehtävässä kokosovituksessa mittaus tehdään itse mukana annettujen ohjeiden mukaisesti, me opastamme niin, että saadaan varmasti oikeat mitat!

Muista seurata meitä myös Instagramissa @pinkkiheidi, päivitämme sinne aktiivisesti kisapukuja ja kuulumisia

Suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152

Hinnasto

Suunnittelun tuntityö

60 €

Perus luistelupuku

alk. 95 €

Yksinluistelijan puku

165–605 €

Muodostelmapuku

130–275 €

Perus voimistelupuku

alk. 70 €

Rytmisen voimistelun puku

165–605 €

Joukkuevoimistelun puku

130–275 €

Taitouintipuku

110–330 €

Discotanssiasu

200–880 €

Lattariasu tytölle

210–935 €

Lattariasu pojalle

130–385 €

Vikellys

150-550 €

Cheerpuvut

150-350€

Hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkemman hinta-arvion saat, kun malli on suunniteltu ja kankaat päätetty.