Kisapuvut joukkueille

Joukkueiden korkealaatuiset esiintymis- ja harjoitteluasut kotimaisena käsityönä

Varaa tästä aika kisapuvun suunnittelupalaveriin

Pinkkiheidi on Suomen johtava esiintymispukujen valmistaja. Ompelemme lähes 1 000 räätälöityä kisapukua vuosittain. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä joko etäyhteyksillä, Pinkkiheidillä tai sovitusti esim. joukkuen harjoitustiloissa.

Asujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja kankaiden valinnalla. Suunnittelun lähtökohtana käytämme ohjelmamusiikkia ja teemaa. Kokosovituksessa jokainen sovittaa sovituspukujamme, näin määritämme oikean koon. Kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle mittatilausasun omilla mitoilla.

Pinkkiheidillä toteutetaan kisapukujen suunnittelut ja toteutukset ammattitaitoisesti
 asiakkaan toiveiden mukaan. Emme tingi pukujen koristelusta ja käytössämme onkin useita erilaisia tyylejä ja tekniikoita näyttävän kokonaisuuden luomiseksi. Printit, strassit, aplikointi, maalaus, hapsut, pitsit ja vedokset sekä muut koristelut kuuluvat valikoimaamme. Tutustu Pinkkiheidin koristelutekniikoihin tästä! Lue myös blogijulkaisut "Unelmiesi kisa-asun prosessi – Suunnittelusta kisoihin"

Teemme asuja mm.

Varaa tästä aika kisapuvun suunnittelupalaveriin

Vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin:

  • Mitä puvut maksavat: Hinnat alkavat noin 175€ tasolta arvokkaimpien pukujen ollessa yleensä noin 300€
  • Mikä on pukujen toimitusaika: valmistamme kaikki puvut Suomessa käsityönä, joten joukkueen mittauksesta toimitukseen varataan yleensä noin 6 viikkoa
  • Onko joukkueille minimikokoa: valmistamme pukuja pienillekin joukkueille, mutta isommat määrät voidaan valmistaa sarjatyönä, joka laskee kustannusta
  • Mikä vaikuttaa pukujen hintaan: Vaadittavan suunnittelutyön sekä yksityiskohtien ja koristelujen määrä. Monimutkaiset, aidoille kristalleilla runsaasti koristellut puvut ovat luonnollisesti kalliimpia kuin pelkkä yksivärisestä kankaasta valmistettu. 
Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin: asiakaspalvelu@pinkkiheidi.fi 

 

Varaa tästä aika kisapuvun suunnittelupalaveriin