ILMAINEN TOIMITUS YLI 116 EURON ARVOISILLE TILAUKSILLE! MAKSUTON VAIHTO JA PALAUTUS 14 VRK. AJAN!

harjoittelu- ja esiintymisasut cheerleadereille sekä cheertanssijoille

Pinkkiheidiltä toimivat harjoittelu- ja esiintymisasut cheerleadereille sekä cheertanssijoille. Yhdistämme rohkeasti erilaisia tyylejä ja tekniikoita, jolloin saadaan luotua kestävät ja uniikit kisapuvut. 

Cheerleaderin suorittamat stuntit, pyramidit ja heitot sekä energinen tanssi edellyttävät puvun, joka pysyy menossa mukana. Ja juuri tällaisia asuja Pinkkiheidillä valmistetaan. Tunnemme hyvin erilaiset kankaat ja koristelutekniikat. Yhdistelemme näitä luovasti keskenään, jolloin saamme luotua jokaiselle uniikin ja upean kisapuvun. 

Kotimaisena käsityönä valmistetut kisapuvut! Yhdistelemme laajasti ja luovasti erilaisia koristelutekniikoita

Monipuolinen ja laadukas kangas- sekä koristevalikoimamme mahdollistavat täysin yksilöllisen ja edukseen erottuvan tyylin. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi printit, strassit, aplikointi jne. Printtitekniikan avulla luodaan erittäin upeat ja yksilölliset kisapuvut. Tutustu printteihin tästä. 

Tutustu tarkemmin muihin pinkkiheidin koristelutekniikoihin tästä. Kauttamme saat myös tilattua erivärisiä lycrakankaita, ihokkaita ja sifonkeja. Lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveidesi mukaan.

Suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

Asujen tekeminen aloitetaan kankaiden valinnalla, mallin ja kuvion suunnittelulla sekä mittojen ottamisella. Suunnittelussa huomioidaan myös koreografia. Tämän jälkeen jokainen sovittaa sovituspukujamme – näin määritämme oikean koon. Pukujen kokosovitukset voidaan tehdä etänä, ompelimossamme Jyväskylässä tai jossain muualle teille sopivassa kaupungissa/paikassa. Etäsovituksessa opastamme mittauksen teossa. Sovituksen jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Lopuksi asu sovitetaan ja tehdään mahdolliset muutokset.

Hintaan sisältyy pukujen suunnittelu, ompelu, kankaat ja lisätarvikkeet, kuten esimerkiksi kiinnitykset. Lisäksi hinta sisältää mittauksen ja kokosovituksen. 

 

Seuraa meitä Instagramissa @pinkkiheidi, päivitämme tilillemme aktiivisesti kuvia kisapuvuista. 

HUOM! Pinkkiheidiltä myös laadukkaat treenivaatteet cheerleadingiin. Tutustu valikoimaan tästä. Valikoimasta löytyy niin ala- kuin yläosia. 

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152

Hinnasto  

Suunnittelun tuntityö

60 €

Perus luistelupuku

alk. 95 €

Yksinluistelijan puku

165–605 €

Muodostelmapuku

130–275 €

Perus voimistelupuku

alk. 70 €

Rytmisen voimistelun puku

165–605 €

Joukkuevoimistelun puku

130–275 €

Taitouintipuku

110–330 €

Discotanssiasu

200–880 €

Lattariasu tytölle

210–935 €

Lattariasu pojalle

130–385 €

Vikellys

150-550 €

Cheerpuvut

150-350€

Hinnat ovat suuntaa antavia. Tarkemman hinta-arvion saat, kun malli on suunniteltu ja kankaat päätetty.