ILMAINEN TOIMITUS SEKÄ VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 14 VRK. AJAN!

Discotanssi

Toteutamme persoonalliset esiintymisasut discotanssiin mittatilaustyönä 

Discotanssin fyysisyys ja haastavuus vaativat kisa- ja esiintymisasulta erinomaista suorituskykyä ja mukautuvuutta. Näyttävyys ja estetiikka kulkevat käsi kädessä – värikkäät, strassein koristellut asut lisäävät tanssijan näkyvyyttä lattialla ja viimeistelevät esityskokonaisuuden. Me Pinkkiheidillä yhdistelemme rohkeasti erilaisia koristelutekniikoita ja materiaaleja, jolloin jokainen saa varmasti uniikin ja upean kisapuvun itselleen. Yksi suosituimmista koristelutekniikoista on printit. 

Viimeistele discotanssiesityksesi näyttävällä asukokonaisuudella

Ompelimossamme on aina laaja, monipuolinen valikoima laadukkaita ja kauniita kankaita ja koristeita. Me emme tingi näyttävyydestä. Esiintymisasujen lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveiden mukaan. 

Asujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja mittojen otolla. Tämän jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn esiintymisasun. Suunnittelun lähtökohtana käytämme discotanssin värimaailmaa ja discotanssijan toiveita. Sovituksessa katsotaan puvun istuvuus sekä lisäkoristelut. Esim. pääkoristeet ja erilaiset yksityiskohdat kruunaavat asukokonaisuuden. Tämän jälkeen tehdään mahdolliset muutokset.

Seuraa meitä Instagramissa @pinkkiheidi, päivitämme tilillemme aktiivisesti kuvia kisapuvuista. 

Suunnitellaan yhdessä toimiva kisa-asu sinulle tai joukkueellesi!

Heräsikö jotain kysyttävää tai varataanko aika kisapuvun suunnitteluun? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317