Discotanssi

Toteutamme persoonalliset esiintymisasut mittatilaustyönä yksilöiden ja joukkueiden tarpeisiin sopivaksi.

Discotanssin fyysisyys ja haastavuus vaativat kisa- ja esiintymisasulta erinomaista suorituskykyä ja mukautuvuutta. Näyttävyys ja estetiikka kulkevat käsi kädessä – värikkäät, strassein koristellut asut lisäävät tanssijan näkyvyyttä lattialla ja viimeistelevät esityskokonaisuuden. Me Pinkkiheidillä yhdistelemme rohkeasti erilaisia koristelutekniikoita ja materiaaleja, jolloin jokainen saa varmasti uniikin ja upean puvun itselleen. Yksi suosituimmista koristelutekniikoista on printit. Printtitekniikan avulla luodaan erittäin upeat ja yksilölliset kisapuvut. Tutustu printteihin tästä.

Viimeistele discotanssiesityksesi näyttävällä asukokonaisuudella

Ompelimossamme on aina laaja, monipuolinen valikoima laadukkaita ja kauniita kankaita. Kauttamme saat myös tilattua erivärisiä lycrakankaita, ihokkaita ja sifonkeja – upeita koristeita unohtamatta! Meillä on aina Ompelimolla paljon erilaisia pitsikoristeita valmiina asuun laitettavaksi. Esiintymisasujen lisäksi ompelemme myös harjoitteluasuja toiveittesi mukaan. 

Valtava valikoima kankaita ja koristeita. Vain mielikuvitus on rajana, ja se raja ei tule Pinkkiheidillä vastaan

Asujen tekeminen aloitetaan mallin suunnittelulla ja mittojen otolla. Tämän jälkeen kaavoitamme ja ompelemme jokaiselle esiintyjälle tämän omilla mitoilla tehdyn asun. Suunnittelun lähtökohtana käytämme tanssijan värimaailmaa ja toiveita. Sovituksessa katsotaan puvun istuvuus sekä lisäkoristelut. Esim. pääkoristeet ja erilaiset yksityiskohdat kruunaavat asukokonaisuuden. Tämän jälkeen tehdään mahdolliset muutokset.

Seuraa meitä Instagramissa @pinkkiheidi, päivitämme tilillemme aktiivisesti kuvia kisapuvuista. 

Suunnitellaan yhdessä toimiva asu sinulle tai joukkueellesi! Suunnittelupalaverit ja sovitukset järjestettävissä koko Suomessa!

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä. 

heidi@pinkkiheidi.fi
044 012 0317

anni@pinkkiheidi.fi
040 018 6152