Pinkkiheidin brändi on uudistunut, ja jatkossa löydät Hertta-housut ja muut upeat tuotteet osoitteesta bozlawear.com

Pinkkiheidi muuttaa

Pinkkiheidi muuttaa tammikuun aikana Jyväskylään, tarkemmin sanottuna Vaajakoskelle Konttisentie kahdeksaan. 

Miksi Pinkkiheidi muuttaa?

Heidi rakastui mieheen ja hänen kahteen poikaansa, ja nämä rakkaudet sattuvat asumaan Jyväskylässä. Kun on aikansa ajanut Turku-Jyväskylä väliä, alkaa siitä saamaan tarpeeksensa ja kaipaamaan asettumista aloilleen. Kun Jyväskylästä löytyi uusi toimitila, ei muutolle ole mitään esteitä.

Tapahtuuko Pinkkiheidin toiminnassa muutoksia muuton myötä? Entäs kisa-asujen suunnittelut? 

Mikään muu ei muutu kuin osoite. Kaikki toiminta pysyy siis jatkossa ennallaan ja Pinkkiheidi palvelee asiakkaitaan niin kuin tähänkin saakka. Edelleen tehdään siis täysin samoja juttuja ja Heidi sekä Anni reissaavat ympäri Suomea aivan niin kuin ennenkin. Suunnittelemme kisa-asuja ja pyöritämme verkkokauppaa. Kokosovitukset ja palaverit onnistuvat siis ympäri Suomen joukkueiden toivomissa tiloissa.

Pinkkiheidillä on hyvät verkostot ympäri Suomen, joten aina löytyy tila, jossa voidaan kohdata, sovitella tai suunnitella. Turun keskustassa tapaamme asiakkaat jatkossa Piilopistossa. Toivomme siis, että näemme siellä tulevaisuudessa kaikki ne tutut kasvot, jotka ovat tähän saakka vierailleet kokosovituksissa ja suunnitteluissa Pinkkiheidin ompelimolla Turussa. Tutustu uuteen kohtaamispaikkaan tästä: https://ompelutaitoa.fi/  

Mitä käy Pinkkiheidin työntekijöille muuton myötä?

Pinkkiheidin luottotyöntekijä Anni muuttaa Heidin mukana Jyväskylään. Paula jatkaa työskentelyä omissa tiloissaan, kuten tähänkin saakka. Jyväskylässä saamme remmiimme mukaan myös uuden vahvistuksen, vaatturi/ompelija Jenni Rannan. Rovaniemeläisen Kia Nyqvistin kanssa jatketaan myös.

Onko Pinkkiheidillä varastontyhjennykset muuton myötä?

Kyllä on. Pinkkiheidin ovet ovat kaikille avoinna joulun välipäivinä ma 28.12. kello 12-18 ja ti 29.12. kello 10.17. Tervetuloa kahville ja vaate-, tarvike sekä kangasostoksille. Olisi ihana nähdä vielä Pinkkiheidin tiloissa ennen muuttoa.

Ja haluamme painottaa vielä sitä, että vaikka muutammekin, palvelemme teitä asiakkaat täydellä sydämellä ja ammattitaidolla riippumatta siitä, missä kaupungissa ompelimo sijaitsee. Turkuun jää pala sydäntä ja monet ihanat asiakkaat, mutta rakkaus vie eteenpäin – tai tässä tapauksessa pohjoisempaan. 

Jos tulee kysyttävää muuttoon tai johonkin muuhun, olethan yhteydessä.

 

Lue myös: kurkistetaan Pinkki Pajalle

Lue myös: Pinkkiheidin Hertta-mallistolle on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -merkit

4 kommenttia

 • Hei! Olisin kysellyt,että onko Turussa ketään,joka osaisi fitness kisa-asua korjata? Bikinihousuja pitäisi fiksata,ennen syyskuun kisoja.mulla on kiviä ylimääräisenä niihin
  Tiina

  Tiina Vuojärvi
 • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  hdrdomasxr
 • Hei. Vaajakoskelle tulee showroom, jossa voi käydä sovittelemassa ja ostoksilla. Osaa malliston vaatteista löytyy varastosta, mutta suurinosa valmistetaan tilauksesta.

  Terkuin Heidi

  Pinkkiheidi
 • Hei. Tuleeko teille kivijalkakauppa vaajakoskelle missä voi käydä ostoksilla vai valmistetaanko vaatteet vasta oston jälkeen. Hertta- housut mielessä,

  Erja

Jätä kommentti