Pinkkiheidin brändi on uudistunut, ja jatkossa löydät Hertta-housut ja muut upeat tuotteet osoitteesta bozlawear.com

Mistä Pinkkiheidin kankaat ja muut materiaalit tulevat?

Pinkkiheidiltä löytyy paljon erilaisia kankaita ja ne soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin materiaaleista riippuen. Kankaiden joustavuus, paksuus, lujuus ja ulkonäkö vaihtelevat paljon. Tärkeintä on vaatteiden kestävyys, näyttävyys sekä se, miltä ne tuntuvat päälläsi. Kisapukujen ja treenivaatteiden kuuluu tuntua juuri sinulle tehdyiltä, ja niiden tulee antaa lisää itseluottamusta niin treeneihin kuin kisatilanteisiin. 

 

 

Mistä me Pinkkiheidillä sitten tilaamme kankaame ja muut tarvikkeemme, joita käytämme parhaan tuloksen saamiseksi?

Iso-Britanniasta tulee suurin osa joustavista kankaistamme. Tähän lukeutuvat muun muassa erilaiset lycrat, ihokkaat ja joustopitsit. Käytämme lisäksi jonkin verran EIMASS:in strasseja, jotka tulevat myös Iso-Britanniasta. Suunnittelemamme printit tulostetaan myös Iso-Britanniassa. Sieltä saa valittua eri paksuisia kankaita, joihin laadukkaat printit tulostetaan.

Toijalasta tilaamme taas peruslycraa, sifonkeja, organzaa sekä muita helmakankaita. Sieltä tulee myös Hertta-treenihousujen vyötärökaitaleen sisäpuolella oleva jämäkkä kangas. 

Italiasta tilaamme myös lycraa, mutta lisäksi sifonkeja, erilaisia ihokasverkkoja ja satiineja. Sieltä tulee laajasti myös muita helmakankaita.

Portugalista meille tulee lähinnä sifonkeja, erilaisia juhlavampia pitsejä sekä koristehapsunauhaa, höyheniä, pitsikuvioita ja muita koristeita pukuja varten. Tällaisista koristeista saa upeita yksityiskohtia erilaisiin tanssiasuihin, kuten esimerkiksi discotanssiin ja lattariin. 

Virosta ja Kiinasta puolestaan tulee klipsuja, neppareita ja piilovetoketjuja. Turun MHN-Teva-Teamista tulee erilaisia vetoketjuja, lankoja ja kuminauhoja.

Kuten huomata saattaa, tulee meille materiaalia ympäri maailman, miksi näin? Siksi, koska käytämme vain parhaiksi todettuja materiaaleja. Me Pinkkiheidillä tilaamme materiaalit vain parhaimmilta toimittajilta. Näin takaamme, että kaikki tuotteemme ovat laadukkaita. Tilauksestasi tehdään juuri sellainen kuin ansaitset näyttääksesi upealta. 

Kaikki Pinkkiheidin vaatteet suunnitellaan, kaavoitetaan, leikataan sekä ommellaan Suomessa.

Varaa tästä aika pukusuunnitteluun 

Katso tästä: Pinkkiheidin suosituimmat kotimaiset vaatteet

 

1 kommentti

  • Onko materiaaleissa vaadittu kestävyyden lisäksi ekologisuutta?

    Samavain

Jätä kommentti