NYT ILMAINEN TOIMITUS! JOULULAHJOILLA MAKSUTON VAIHTO JA PALAUTUS 7.1.2022 SAAKKA!

Miksi Pinkkiheidillä ei ole alennusmyyntejä?

Pinkkiheidillä ei ole alennusmyyntejä, koska työaikamme ja kotimaiset tuotteemme ovat vuoden jokaisena päivänä yhtä arvokkaita. Pinkkiheidillä sinä maksat kotimaisena käsityönä valmistetuista, laadukkaista vaatteista. Vaatteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan itse Pinkkiheidillä. 

Tutustu Pinkkiheidin suosituimpiin tuotteisiin tästä

Pinkkiheidillä me kannustamme kestäviin valintoihin, emme pikamuotiin. Alennusmyyntien taustalla on usein mallistojen vaihtuessa hyllyyn jäävät ”vanhentuneet”, usein halvalla ja epäeettisesti tuotetut tuotteet, joissa tavoitteena on mahdollisimman nopea kulutuksen kiertonopeus.

Myyjän on siis pakko päästä eroon vanhenevista tuotteista ennen seuraavaa mallistokierrosta.Me valmistamme tuotteita, jotka kestävät aikaa ja elämää niin kulutuksen kuin designin osalta. Tuotteidemme matka on pitkä suunnittelusta asiakkaan vaatekaappiin, mutta toivomme myös asiakkailtamme pitkää käyttöaikaa tuotteillemme.

"Todella hyvät treenihousut! Minulla on ollut Hertat käytössä useamman vuoden, ja ne ovat pitäneet ryhtinsä ja kuosinsa kovasta kulutuksesta huolimatta. Muita treenihousuja ei tule enää käytettyä, koska eivät ole Herttojen veroisia. Korkea vyötärö takaa pysyvyyden hyvin. Joustavat loistavasti ja istuvat hyvin puristamatta. Kuoseja löytyy jokaiseen makuun. Suosittelen lämpimästi!" - Maria 

 

Lue myös: Näin Pinkkiheidin tuotevalikoima rakentuu

Lue myös: Kurkistetaan Pinkki Pajalle

 

Jätä kommentti