Unelmiesi kisa-asun prosessi – Suunnittelusta kisoihin

Kauanko prosessi kestää ja mitä se edellyttää asiakkaalta?
 

Me Pinkkiheidillä toteutamme sinulle toiveidesi mukaisen asun, ja juuri sinun mittojen mukaisesti – olitpa sitten mistä päin Suomea tahansa. Mahdollistamme, että saat sellaisen kisa-asun, missä tunnet olevasi kaunis ja voimakas. 

Mutta kuinka kisa-asun saaminen toteutuu ja onnistuu? 

Suunnittelu

Prosessi aloitetaan varaamalla suunnitteluaika. Suunnittelu voidaan hoitaa video- ja puhelinyhteyksien avulla etänä, tai mahdollisesti Pinkkiheidillä tai jossain teille sopivassa paikassa. Etenkin näin korona-aikana etäsuunnittelut korostuvat – ja menemmekin aina vastuullisesti turvallisuus edellä. 

Suunnitteluun on hyvä varata aikaa noin puolesta tunnista tuntiin (aikaan vaikuttaa se, kuinka valmis sinun suunnitelmasi/näkemyksesi puvusta on). Ennen suunnittelua, olisi hyvä ilmoittaa meille puvun/pukujen teema, musiikki ja värimaailma, mikäli ne ovat jo tiedossa. Viimeistään suunnittelutilanteessa nämä tiedot tarvitaan.

Suunnittelun aikana valitsemme käytettävät materiaalit ja yksityiskohdat pukuun. Sovimme myös suunnittelussa siitä, että koristelemmeko me puvun vai teettekö sen itse. Kun suunnitelma on lyöty lukkoon, vaikuttaa seuraavaan vaiheeseen se, onko kysymys joukkueesta vai yksilökisaajasta.

Yksilökisaajien puvut

Yksilökisaajan kanssa seuraavaksi on aika sovittaa meidän sovituspukuja, joista näemme minkä kokoinen kisaaja on. Katsomme kohta kohdalta, mihin kohtiin muutoksia tulee tehdä. Esimerkiksi, jos hihat ovat liian pitkät, mittaamme kuinka paljon lyhennämme hihaa. Kokosovitus onnistuu etänä.

Yksilökisaajien kanssa erillistä protopukua ei valmisteta, vaan puku tehdään seuraavaan sovitukseen mahdollisimman valmiiksi. Näin ollen puvun saa joko silloin mukaan, tai sitten siihen tehdään sovituksen jälkeen viimeiset hienosäädöt, ja asiakas saa puvun sovittuna ajankohtana.

 

Joukkudeiden puvut

Joukkueiden kanssa seuraava vaihe toteutetaan poikkeuksellisten materiaalivalintojen kohdalla siten, että lähetämme proton, eli testiversion puvusta, jonka toimivuutta valmentaja/valmentajat katsovat joukkuelaisten päällä, ja ilmoittaa sitten mahdolliset muutokset malliin. Kyseessä voi olla jonkin yksityiskohdan muutos, poisto tai lisäys. Jos valmentaja haluaa uuden proton mallista, toisesta protosta tulee lisähintaa. Kun olemme saaneet protosta hyväksynnän, sovitaan seuravaaksi aika joukkuelaisten kokosovitukselle.

Jos suunnittelussa päädytään printtipukuun, lähetämme printtisuunnitelmasta tiedoston sähköpostilla, johon ilmoitetaan mahdolliset muutokset. Sen jälkeen, kun printti on hyväksytty, lähetämme printin painoon, josta jatkamme prosessia eteenpäin.

Kokosovitus voidaan hoitaa siis etänä, tai mahdollisesti jossain teille sopivassa paikassa, esimerkiksi jäähallilla tai treenipaikalla. Tapauksissa, joissa lähetämme sovituspuvut postissa, laitamme mukaan selkeät ohjeet sekä taulukon, joissa kerrotaan kuinka katsotaan miten tehdään tarvittavat muutokset kokoon. Muutokset tulee kirjata ylös, jotta tiedämme mihin kohtaan teemme muutokset, ja tietysti on tiedettävä onko kyseessä lisäys vai poisto. Kokosovituksen jälkeen valmistamme puvut ja takaamme, että ne ovat joukkueella sovittuna ajankohtana. Puvut voidaan joko lähettää postissa, tai sitten puvut noudetaan Pinkkiheidistä. 

Ei muuta kuin varaamaan siis aika pukupalaveriin! Varaa aika kätevästi verkosta kilkkaamalla tästä.

Toteuttamiamme kisa-asuja pääset ihastelemaan Instagramissa @pinkkiheidi

Jätä kommentti