Blogi

 • Mistä Pinkkiheidi on saanut nimensä

  Mistä Pinkkiheidi on saanut nimensä? Se on tarina, jonka meistä harva tuntee, mutta jonka paljastamme seuraavaksi. 
 • Pinkkiheidin tuotevalikoima rakentuu pitkän kaavan kautta

  Tuotteiden suunnitteluun ja ompeluun käytetään paljon aikaa, joka näkyy korkeassa laadussa. Pinkkiheidin valikoima on muutaman vuoden aikana kasvanut lähes räjähdysmäisesti, mutta mitä tämä vaatii yritykseltä? 
 • Kurkistetaan Pinkki Pajalle

  Pinkkiheidin tukikohta, Pinkki Paja, on sijainnut jo useamman kuukauden Vaajakoskella Konttisentiellä. Nyt, kun tavarat ovat löytäneet paikoillee...
 • Kangoo Power Team Finland kisasi Talent Suomessa Pinkkiheidin asuissa

  "Jos jotain lisättävää tai korjattavaa tuli mieleen, niin ne korjattiin. Kaikki oli vaan tosi vaivatonta ja yhteistyö toimi erittäin hyvin. Kaikesta on voinut keskustella ja Heidi on saanut tosi hyvin aina ajatuksista kiinni. Ehdoton suositus ja ei mitään pahaa sanottavaa." - Elina, Kangoo  Power Team Finland
 • Minna koutsaa skeittavaa koiraa Hertta-housuissa

  Skeittaava koira Rambo Staffi ja Minna esiintyivät Talent Suomi -kisassa ja tätä varten Minnalle tehtiin upeat, kustomoidut Hertta-housut. Hertta-h...
 • Ilouutisia joogan harrastajille: kotimainen joogavaatemallisto yhteistyössä joogaohjaajan kanssa

  Malliston tuotteet ovat olleet testikäytössä ja niitä on kehitetty paremmaksi käyttökokemuksen perusteella. Näin saamme tehtyä malliston joogavaatteista oikeasti toimivia ja hiottua ne viimeisen päälle oikeanlaisiksi.
 • Kangoo Power Team Finland lumoaa katsojat Pinkkiheidin kisapuvuissa

  Pinkkiheidi on Suomen johtava kisapukujen valmistaja. Valmistamme vuosittain lähes 1000 räätälöityä kisapukua ja yksi uusimmista taidonnäytteistämm...
 • Pinkkiheidin Hertta-mallistolle on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -merkit

  Pinkkiheidin Hertta-mallistolle on myönnetty Design From Finland -merkki. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti.
 • Mistä Pinkkiheidin kankaat ja muut materiaalit tulevat?

  Kankaita löytyy paljon erilaisia ja ne soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin materiaaleista riippuen. Niiden joustavuus, paksuus, lujuus ja ulkonäkö vaihtelevat paljon. Tärkeintä on vaatteiden kestävyys, näyttävyys sekä niiden tuntu päälläsi. Sen kuulua tuntua juuri sinulle tehdyltä ja antaa lisää itseluottamusta niin treeneissä kuin itse kisatilanteessa.
 • Pinkkiheidi muuttaa

  Pinkkiheidi muuttaa tammikuun aikana Jyväskylään, mutta mikään Pinkkiheidin toiminassa ei muutu. Suunnittelemme ja toteutamme kisa-asut edelleen ympäri Suomen. Turkuun jää pala sydäntä ja monet ihanat asiakkaat, mutta rakkaus vie eteenpäin – tai tässä tapauksessa pohjoisempaan. 
 • Pukujen koristelu

  Puku kuin puku herää henkiin koristelulla. Me Pinkkiheidillä autamme mielellämme puvun koristelussa, ja meiltä onnistuu useat erilaiset variaatiot näyttävänkin koristelun toteuttamiseen. 
 • Unelmiesi kisa-asun prosessi – Suunnittelusta kisoihin

  Me Pinkkiheidillä toteutamme sinulle toiveidesi mukaisen asun, ja juuri sinun mittojen mukaisesti – olitpa sitten täältä Turusta tai jostain muualta. Mahdollistamme, että saat sellaisen kisa-asun, missä tunnet olevasi kaunis ja voimakas.