Blogi

 • Mistä Pinkkiheidin kankaat ja muut materiaalit tulevat?

  Kankaita löytyy paljon erilaisia ja ne soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin materiaaleista riippuen. Niiden joustavuus, paksuus, lujuus ja ulkonäkö vaihtelevat paljon. Tärkeintä on vaatteiden kestävyys, näyttävyys sekä niiden tuntu päälläsi. Sen kuulua tuntua juuri sinulle tehdyltä ja antaa lisää itseluottamusta niin treeneissä kuin itse kisatilanteessa.
 • Pinkkiheidi muuttaa

  Pinkkiheidi muuttaa tammikuun aikana Jyväskylään, mutta mikään Pinkkiheidin toiminassa ei muutu. Suunnittelemme ja toteutamme kisa-asut edelleen ympäri Suomen. Turkuun jää pala sydäntä ja monet ihanat asiakkaat, mutta rakkaus vie eteenpäin – tai tässä tapauksessa pohjoisempaan. 
 • Pukujen koristelu

  Puku kuin puku herää henkiin koristelulla. Me Pinkkiheidillä autamme mielellämme puvun koristelussa, ja meiltä onnistuu useat erilaiset variaatiot näyttävänkin koristelun toteuttamiseen. 
 • Unelmiesi kisa-asun prosessi – Suunnittelusta kisoihin

  Me Pinkkiheidillä toteutamme sinulle toiveidesi mukaisen asun, ja juuri sinun mittojen mukaisesti – olitpa sitten täältä Turusta tai jostain muualta. Mahdollistamme, että saat sellaisen kisa-asun, missä tunnet olevasi kaunis ja voimakas. 
 • Asiakastarina – herttahousut yrityksen omalla logolla

  Puuttuuko teidän yritykseltä vielä tiimipaidat? Mitäpä jos ottaisittekin puseroiden tilalle paljon kehutut tiimi-Hertat, kuten Mentor-kuntosalilla tehtiin.
 • Hertta – näin hertta syntyi

  Idea treenivaatemallistoon lähti siitä, että treenatessa pitää tuntua ja näyttää hemmetin hyvältä! Mallistomme vaatteet korostavat käyttäjänsä kehon parhaita puolia.
 • Täytyy olla pikkaisen luova hullu, jotta tällä alalla pärjää

  Usein vastaan, kun omalla kohdalla kysytään yrittäjyydestä, että "Täytyy olla pikkaisen luova hullu, jotta tällä alalla pärjää yrittäjänä."