NOPEA JA ILMAINEN TOIMITUS SEKÄ PALAUTUS - AINUTLAATUINEN 5 VUODEN TAKUU - 100 % KOTIMAINEN

Blogi

 • Varmasti uniikki voimistelupuku tukee JNV Arielan kisaohjelmaa

  Tummansininen samettikangas paljetteineen kimaltelee xx-hallin valojen loisteessa. Kovaäänisistä soi Muse-yhtyeen Starlight ja lavalla Jyväskylän N...
 • Näillä vinkeillä aloitat juoksuharrastuksen lempeän tehokkaasti

  Ensimmäiset lenkit kannattaa suorittaa esimerkiksi sauvakävellen. Tämän jälkeen voi siirtyä pikkuhiljaa kävelyn ja juoksun vuorotteluun, ja siitä sitten itse juoksuun. Pidä juoksuintoa yllä motivoivilla tavoitteilla ja mukavilla juoksukamppeilla. 
 • Parhaat ja polttavimmat pakaraliikkeet

  Pakaran treenaamisessa ehdottomasti tärkeintä on tunnistaa se, että liike tehdään oikeasti pakaralla, jolloin rasitus kohdistuu juuri oikeaan osoitteeseen.
 • Pinkkiheidin tiimi on kasvanut jälleen uudella, upealla ompelijalla

  Aivan ihana Heli on yksi Pinkkiheidin tuoreista ompelijoista. Riveihin kaivattiin uusia käsipareja, sillä Hertta-housujen suosio on kasvanut tasais...
 • Mitä on kokonaisvaltainen hyvinvointi?

  Kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa sitä, että lepo, ravinto, liikunta ja energia ovat tasapainossa. Kaikki nämä edellä mainitut seikat ovat tärkeitä rakennuspalikoita hyvinvointia ajatellen. Jos laiminlyödään näistä yhtä, laiminlyödään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. 
 • Löytyykö vaatekaapistasi jo kyykkyvarmat salitrikoot?

  Heidi kyllästyi treenihousujen huonoon laatuun ja alkoi valmistamaan niitä itse. Lopulta housuista tuli niin upeat, että muut halusivat ostaa ne Heidiltä kesken kuntosalitreenin.

 • Ystävänpäivän lahjaideat tyttöystävälle, kaverille ja äidille

  Ysätävänpäivän lahjaideat tyttöystävälle, kaverille ja äidille! Kuinka omaa ystävää tai naisystävää voisi muistaa ystävänpäivän merkeissä? Sinua helpottaaksemme olemme koostaneet tähän muutamia ideoita, joista lahjansaaja ilahtuu varmasti!

 • Näin aloitat uuden vuoden lempeästi hyvällä energialla

  Vuosi on jälleen vaihtunut, mikä tarkoittaa meistä monelle valintojen kriittistä tarkastelua. On upeaa kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin, mutta on tärkeää kuitenkin muistaa, ettei hyvinvointi automaattisesti tarkoita armotonta syketreeniä ja ruokavaakaa. Ota talteen vinkit energisempään elämään!
 • Voiko urheiluvaatteita antaa joululahjaksi?

  Mitä treenivaatteet merkitsevät meille? Urheiluvaatteet tarkoittavat hyvinvointia, itsestä ja omasta jaksamisesta huolehtimista sekä oman kehon arvostamista. Urheiluvaatteet tuovat mieleen ne hetket, kun ennen treeniä mieli on ollut maassa ja suorituksen jälkeen olo onkin kuin voittajalla. Treenivaatteet merkitsevät itsensä ylittämistä ja onnistumista.

 • Osta työtä Suomeen ja valitse kotimaiset tuotteet sekä palvelut

  Tiedätkö kuinka monta vuosityöpaikkaa saataisiin Suomeen lisää, jos meistä jokainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita?
 • Parhaat joululahjaideat kaverille, kämppikselle, tyttöystävälle, vaimolle, äidille, veljelle sekä mummolle ja papalle

  Yhdessä tekemistä ja elämyksiä, hyvää oloa, kotimaisia valintoja vai lahjoitus hyväntekeväisyyteen. Mitä antaa lahjaksi tänä jouluna?  Joulu lähe...
 • Kun käsityöharrastuksesta tuleekin ammatti

  Kotimainen käsityö on ollut elämässämme läsnä läpi historian. Viimeisten vuosien aikana voimme onneksi jälleen huomata kehitystä positiivisempaan kotimaisten käsityötuotteiden arvostamisessa. On aivan mahtavaa, että nykyään yhä useampi valitsee ostoskoriinsa mielummin Suomessa valmistettuja tuotteita pikamuodin sijaan.